Strona główna / Kulinaria / Biblioteczka Poradnika Domowego. Specjały kuchni domowej czyli kluski, placki, racuchy i naleśniki (wyd. spec. 04/2008)

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Biblioteczka Poradnika Domowego. Specjały kuchni domowej czyli kluski, placki, racuchy i naleśniki (wyd. spec. 04/2008)

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-89325-76-1
Data wydania: 23.10.2008
Cena detaliczna: 10,99 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: miękka

Nie ma takiego gotowego dania, które zastąpiłoby smak przygotowanych w domu placków, pierogów, racuchów, naleśników. Z tą myślą wybraliśmy dla Państwa potrawy, które w naszej kulinarnej tradycji zajmują ważne miejsce, bo są wyjątkowo polskie i pyszne – 164 sprawdzone przepisy na kluski, placki, racuchy, naleśniki, pierogi, knedle, czyli prawdziwe domowe specjały.

Wydawca: Prószyński Media


wersja do druku