Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Ciasta i desery

Inne książki tego autora

Tajemnice smacznych potraw *

Urszula Pełek
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Ciasta i desery

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-542-2
Data wydania: 25.11.2003
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Słodycze - któż ich nie lubi? To jeden z najwdzięczniejszych tematów kulinarnych. To właśnie pyszne wypieki pamięta się najczęściej z domu rodzinnego, a wykwintny deser może się stać naszym popisowym daniem. Dlatego zachęcamy czytelników do własnoręcznego przygotowania pysznych ciast i deserów. Staną się one efektownym zamknięciem obiadu, prezentem dla najbliższych a przede wszystkim radością dla dzieci.
Wszystkim niedoświadczonym kulinarnie a jednak odważnym życzmy dużo radości przy przyrządzaniu słodkości i wspaniałych udanych wypieków.

wersja do druku