Strona główna / Kulinaria / Wielka księga deserów

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Wielka księga deserów

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-265-0
Data wydania: 09.02.2006
Format: 167mm x 240mm
Liczba stron: 128
Cena detaliczna: 19,90 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: twarda
Deser to najczęściej słodkie danie podawane na końcu posiłku. Któż z nas potrafi się oprzeć temu wspaniale wyglądającemu kolorowemu słodkiemu „ co nieco” . To właśnie ono poprawia nam humor, jednym słowem wprawia w doskonały nastrój.
Przygotowując kolejny tom z serii „ Wielkiej Księgi” wybraliśmy dla sympatyków kulinariów smakowite, apetycznie wyglądające, słodkie pyszności. Znajdziecie Państwo wśród nich owocowe sałatki, oryginalnie przyrządzone egzotyczne i krajowe owoce wzbogacone lodami, karmelem lub kremem, a także owocowe musy, leguminy, galaretki oraz kremy jogurtowe. Mocna kawa podana zaś na sposób arabski czy irlandzki lub angielska herbata na pewno uświetnią każdy rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi.

wersja do druku