Strona główna / Kulinaria / Pyry, ziemniaki, kartofle

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 9/2006 Potrawy z owocami

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 11/2005 Kuchnia jesienią

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 07/2005 Dżemy, konfitury, powidła *

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Pyry, ziemniaki, kartofle

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-236-7
Data wydania: 10.01.2006
Format: 146mm x 205mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Ziemniaki - znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry - to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.

wersja do druku