Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Śniadania

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 7/2006 Dary pól i lasów

Aleksandra Chomicz
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 1/2005 Tradycyjny stół świąteczny

Aleksandra Chomicz
Cena detaliczna: 4,90 zł

100 potraw z jabłek *

Aleksandra Chomicz
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Śniadania

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-067-4
Data wydania: 11.08.2005
Format: 147mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Kolejna pozycja z serii Encyklopedii Gotowania zawiera receptury na śniadania, posiłki często przez większość z nas pomijane. Przypominamy zatem szanownym czytelnikom, iż śniadanie według żywieniowców powinno dostarczać energii do pracy czy nauki, a więc powinno składać się z produktów wysokowartościowych.
Zwolennicy lekkich posiłków znajdą tu przepisy na dania typu musli, a osoby preferujące potrawy wysokokaloryczne różne omlety, suflety i grzanki. Jako ciekawostkę zaprezentowano zestawy śniadań naszych bliższych i dalszych sąsiadów. Nie zapomniano również o uroczystych śniadaniach świątecznych.

wersja do druku