Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Łatwe i szybkie potrawy z ryżu

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 9/2006 Potrawy z owocami

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Pyry, ziemniaki, kartofle

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 14,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 11/2005 Kuchnia jesienią

Halina Jachowska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Łatwe i szybkie potrawy z ryżu

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-969-X
Data wydania: 26.04.2005
Format: 146mm x 205mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Ryż to druga, po pszenicy, pod względem znaczenia roślina zbożowa. Ogromna popularność ryżu wynika z łatwości jego przechowywania oraz różnorodności potraw, jakie można z niego przyrządzić. Autorka w swojej książce podaje kilkadziesiąt przepisów na wykorzystanie tego uniwersalnego zboża w przystawkach, sałatkach, zupach i deserach. Prezentowane receptury ułatwią przygotowanie smakowitych pikantnych potrawek, zapiekanek oraz słodkiego dania, jakim niewątpliwie są ryżowy paj czy torcik z owocami.

wersja do druku