Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe

Inne książki tego autora

Poznaj nowe smaki. Mieszanki przyprawowe

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 17,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 10/2005 Zioła w kuchni

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 2,00 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 5/2006 Żółty talerz

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-743-3
Data wydania: 30.06.2004
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Pomimo coraz większej ilości restauracji, barów i „fastfoodów”, kuszących daniami różnych kuchni świata, większość z nas woli jedzenie domowe. Cały obiad w jednym garnku - oto marzenie prawie każdej pani domu, gdyż pogodzenie ciągłego brak czasu z chęcią sprostania domowym obowiązkom jest ponad siły. Rozwiązaniem tego problemu są pełnowartościowe potrawy jednodaniowe, pożywne zupy, dania z woka i zapiekanki. Autorka podaje kilkadziesiąt przepisów na smaczne potrawy mięsne i wegetariańskie, które łączy to, że dadzą się przyrządzić w ciągu krótkiego czasu.

wersja do druku