Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania 1/2014. Najlepsze przepisy na pączki i faworki

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania 1/2014. Najlepsze przepisy na pączki i faworki

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7839-690-1
Data wydania: 09.01.2014
Format: 142mm x 202mm
Liczba stron: 176
Cena detaliczna: 11,99 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: miękka
Trochę pracowicie, ale za to jaka uczta dla domowników i gości. Pączki i faworki to wypieki, bez których nie można się obejść w okresie karnawału, no i w tłusty czwartek. Wprawdzie można dziś kupić gotowe, lecz nie równają się one z tymi, które zrobimy według przekazywanych z pokolenia na pokolenie przepisów.
Nie oszukujmy się, sekretem dobrych faworków, pączków, racuchów, oponek, precli czy innych wypieków nie jest tylko przepis. Istotne są tajniki ich wykonania. W tej książce prezentujemy nie tylko przepisy na pyszne ciastka smażone, ale też podpowiadamy, jak je przygotować, żeby smakowały i cieszyły oko wszystkich domowników. Ten tomik, a w nim przepisy i rady pomogą Państwu w samodzielnym wykonaniu pączków, racuchów i faworków.

wersja do druku