Strona główna / Kulinaria / Biblioteczka Poradnika Domowego. Kluski i kluseczki (wyd. spec. 06/2010)

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Biblioteczka Poradnika Domowego. Kluski i kluseczki (wyd. spec. 06/2010)

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7648-520-1
Data wydania: 04.11.2010
Format: 165mm x 235mm
Liczba stron: 176
Cena detaliczna: 10,99 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: miękka

Kluski lane, kładzione, francuskie, kopytka, śląskie, pyzy, knedle...
Wszystkie są bardzo smaczne, a w dodatku dosyć często pojawiają się na naszych stołach, zwłaszcza w tych domach, w których króluje kuchnia domowa. Urozmaicają zupy i dania jednogarnkowe, nadają się doskonale jako dodatek do dań mięsnych, są też chętnie jadane jako danie samodzielne. Można je podawać na słono, słodko, ale też jako danie pikantne. Dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na pyszne kluski, makarony i sosy.


wersja do druku