Strona główna / Kulinaria / Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2006 Kuchnia wiosną

Inne książki tego autora

Mięso na różne sposoby *

Marta Walęcka-Zdroik
Cena detaliczna: 4,90 zł

Potrawy z grzybami *

Marta Walęcka-Zdroik
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2006 Kuchnia wiosną

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-276-6
Data wydania: 01.04.2006
Format: 142mm x 202mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Nareszcie nadchodzi wiosna, a wraz z nią ochota na smaczne kolorowe lekkie potrawy. Dłuższe słoneczne dni i pojawiające się nowalijki kuszą do wypraw za miasto, spotkań przy grillu oraz przygotowania wiosennego obiadu. Aby ułatwić Państwu wybór wiosennego menu, autorka przygotowała kilkadziesiąt receptur na smaczne lekkostrawne potrawy mięsne i jarskie, nie zapominając także o słodkich rozkoszach podniebienia. Szczególnej uwadze polecamy takie dodatki jak chutney rabarbarowy oraz ostry sos truskawkowy.

wersja do druku