![]() Tanie gotowanie Kategoria: Kulinaria ISBN: 83-7337-093-5 Data wydania: 12.02.2002 Format: 0mm x 0mm Cena detaliczna: 4,90 zł nakład wyczerpany
Oprawa: miękka | |
| |
Trudności ekonomiczne wielu rodzin zmuszają do szukania oszczędności nawet w kuchni. W najnowszym tomiku z Biblioteczki Poradnika Domowego podajemy Państwu kilkadziesiąt przepisów kulinarnych na smaczne, pełnowartościowe a przy tym niekosztowne potrawy. Znajdują tu Państwo wiele cennych wskazówek, jak wykorzystywać „resztki” w sytuacjach kiedy ugotujecie za dużo ziemniaków, ryżu lub makaronu, lub gdy sprzątając lodówkę, odnajdziecie wyschnięte żółte sery, okrawki wędlin lub bryndzę. Autorka z niebywałą precyzją zapozna Was z tajnikami przygotowania z tych produktów pikantnych sosów bądź sporządzania domowym sposobem topionych serków, w myśl jakże aktualnej zasady, że w kuchni nic się nie powinno marnować.
|