Strona główna / Kulinaria / Tanie gotowanie

Inne książki tego autora

Poznaj nowe smaki. Mieszanki przyprawowe

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 17,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 10/2005 Zioła w kuchni

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 2,00 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 5/2006 Żółty talerz

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Tanie gotowanie

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-093-5
Data wydania: 12.02.2002
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Trudności ekonomiczne wielu rodzin zmuszają do szukania oszczędności nawet w kuchni. W najnowszym tomiku z Biblioteczki Poradnika Domowego podajemy Państwu kilkadziesiąt przepisów kulinarnych na smaczne, pełnowartościowe a przy tym niekosztowne potrawy. Znajdują tu Państwo wiele cennych wskazówek, jak wykorzystywać „resztki” w sytuacjach kiedy ugotujecie za dużo ziemniaków, ryżu lub makaronu, lub gdy sprzątając lodówkę, odnajdziecie wyschnięte żółte sery, okrawki wędlin lub bryndzę. Autorka z niebywałą precyzją zapozna Was z tajnikami przygotowania z tych produktów pikantnych sosów bądź sporządzania domowym sposobem topionych serków, w myśl jakże aktualnej zasady, że w kuchni nic się nie powinno marnować.

wersja do druku