Strona główna / Kulinaria / Rozmaitości z kurczaka i indyka

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Rozmaitości z kurczaka i indyka

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7255-980-5
Data wydania: 12.09.2001
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
W tomiku Biblioteczki Poradnia Domowego zamieszczonych zostało ponad 90 przepisów kulinarnych na dania z mięsa drobiowego.

Szczególnie godne polecenia są potrawy przyrządzane zarówno ze szlachetnych części drobiu, jak i te z podrobów. W końcowej części opracowania autorki zamieściły kilkanaście receptur na wykwintne dania przeznaczone na specjalne okazje, a wśród nich pierś indyka z gruszkami i roladę z kurczaka z musem jabłkowo-chrzanowym.

wersja do druku