Strona główna / Kulinaria / Poznaj nowe smaki. Nowe sosy i pasty przyprawowe

Inne książki tego autora

Poznaj nowe smaki. Mieszanki przyprawowe

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 17,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 10/2005 Zioła w kuchni

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 2,00 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 5/2006 Żółty talerz

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Poznaj nowe smaki. Nowe sosy i pasty przyprawowe

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-133-6
Data wydania: 22.09.2005
Format: 163mm x 234mm
Liczba stron: 120
Cena detaliczna: 16,00 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: miękka
Pojawienie się w sklepach nowych produktów o egzotycznie brzmiących nazwach niekiedy przysparza wiele nieporozumień. Z pewnością warto się zainteresować kulinarnymi nowinkami, aby urozmaicić nasze potrawy, a niekiedy przypomnieć sobie smaki zagranicznych wakacji.
Szeroki wachlarz i różnorodność przyprawowych past zadowoli niejednego smakosza, który w tradycyjnej wołowinie z dodatkiem sosu hoisin czy kurczaka w sosie piri-piri odnajdzie gamę niepowtarzalnych doznań smakowych.

wersja do druku

Pozostałe wydania
Cena:
17,90 zł
miękka