Strona główna / Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny

Aktualności

11.12.2020

Spotkanie online z Tanyą Valko

W piątek 11 grudnia o godz. 20:00 zapraszamy na wirtualne spotkanie z Tanyą Valko. Będziemy świętować 10 lat bestsellerowej Arabskiej sagi!

Wywiady

19.11.2020

Niksen jest jedną z form dbania o siebie

Czy wiecie, jak ważne jest to, by co jakiś czas wykroić sobie z codzienności chwilę na nicnierobienie? Niby ciągle mówią o tym psychologowie i coache, ale teraz mamy to czarno na białym: Agnieszka Drotkiewicz rozmawia o niezbędności lenistwa z Olgą Mecking, autorką książki o tajemniczym pojęciu "niksen".

Posłuchaj i zobacz

26.11.2020

Czy prawdą jest, że kto usłyszy dźwięk wrzeciona kikimory, ten umrze?

Zapraszamy do obejrzenia nagrania zapowiadającego najnowszą książkę Katarzyny Puzyńskiej "Śreżoga".

Bestsellery

TOP 20

  1. Śreżoga Katarzyna Puzyńska
  2. Arabska wendeta Tanya Valko
  3. Uciekłam z arabskiego burdelu Laila Shukri

Fotogaleria

więcej »
W piątek 25 września 2020 r. w Pracowni Kulinarnej Lary Gessler w Warszawie odbyła się uroczysta premiera mistyczno-kulinarnej książki "Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny”, bez których trudno wyobrazić sobie współczesną kuchnię autorstwa Lary Gessler.  Zapraszamy do obejrzenia zdjęć. Fot. Elżbieta Moore