Strona główna / Kulinaria / Mięso na różne sposoby *

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2006 Kuchnia wiosną

Marta Walęcka-Zdroik
Cena detaliczna: 4,90 zł

Potrawy z grzybami *

Marta Walęcka-Zdroik
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Mięso na różne sposoby *

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-927-4
Data wydania: 10.01.2005
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się nad sposobem przyrządzenia dania mięsnego. Aby ułatwić Państwu decyzję, autorka proponuje przepisy na różnorodne przygotowanie mięs, tych bardziej popularnych jak wołowina, cielęcina i wieprzowina oraz mniej znanych, a równie bogatych w walory smakowe, takich jak jagnięcina, baranina i dziczyzna. Duży wybór zaprezentowanych dodatków i sosów umożliwi skomponowanie smakowitych posiłków na różne okazje...

wersja do druku