Strona główna / Kulinaria / Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów

Inne książki z tej kategorii

Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny

Lara Gessler
Cena detaliczna: 49,00 zł

Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu PRZYJACIELE

Teresa Finney
Cena detaliczna: 42,00 zł

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł
Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-8069-277-0
Data wydania: 10.03.2016
Format: 165mm x 235mm
Liczba stron: 320
Cena detaliczna: 35,00 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: twarda
Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem?
Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.
Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu. 
 

wersja do druku