Strona główna / Kulinaria / Kuchnia dla początkujących

Inne książki tego autora

Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Renata Pacer
Cena detaliczna: 14,90 zł

Przystawki i sałatki *

Renata Pacer
Cena detaliczna: 4,90 zł

Encyklopedia Gotowania. Przystawki

Renata Pacer
Cena detaliczna: 9,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Kuchnia dla początkujących

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-397-7
Data wydania: 10.06.2003
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Przed młodą gospodynią, która zaczęła prowadzić własne gospodarstwo, wyrasta wiele problemów. Co i jak ugotować, żeby i mąż był zadowolony, i goście, żeby mama pochwaliła, a tata stwierdził: „Gotujesz tak dobrze jak mama”.
Do tych właśnie niedoświadczonych kulinarnie osób autorka kieruje swój poradnik. Przepisy są tak dobrane, aby umożliwiły młodej gospodyni własnoręczne przygotowanie smacznych pełnowartościowych dań, zarówno tradycyjnych, jak i tych z kuchni międzynarodowej.

wersja do druku