Strona główna / Kulinaria / Kuchnia bez mięsa

Inne książki tego autora

Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Renata Pacer
Cena detaliczna: 14,90 zł

Przystawki i sałatki *

Renata Pacer
Cena detaliczna: 4,90 zł

Kuchnia dla początkujących

Renata Pacer
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Kuchnia bez mięsa

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7255-879-5
Cena detaliczna: 0,00 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Ostatnie doniesienia o szerzących się chorobach odzwierzęcych, pryszczycy i chorobie szalonych krów, stawia wiele gospodyń domowych przed problemem: "z czego przygotowywać potrawy, aby były zdrowe, smaczne i pożywne". Prezentowany tomik zawiera ponad 80 przepisów kulinarnych na bezmięsne, pełnowartościowe dania, które są łatwe i szybkie w wykonaniu, a także - dzięki odpowiedniemu zestawieniu składników - cieszą oko i podniebienie.

wersja do druku