Strona główna / Kulinaria / Gotowanie na parze Encyklopedia got./op

Inne książki tego autora

Wina domowe i potrawy z winem *

Bolesław Pilarek
Cena detaliczna: 3,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Gotowanie na parze Encyklopedia got./op

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7648-115-9, 978-83-7469-489-6
Data wydania: 01.03.2007
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania

Z różnych technik przygotowania posiłków żywieniowcy szczególnie zalecają gotowanie na parze. Sporządzane w ten sposób potrawy pod względem zawartości witamin i minerałów są najwyższej jakości, jako że ten proces ogranicza ich degradację. Ważne jest także to, że posiłki gotowane na parze nie wymagają użycia tłuszczu. Z tych ważnych powodów przygotowaliśmy tomik zawierający ponad 60 receptur na potrawy, których przyrządzenie wymaga użycia tylko specjalnego trzyczęściowego garnka.


wersja do druku