Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7839-064-0
Data wydania: 14.03.2012
Cena detaliczna: 10,99 zł Seria: Encyklopedia Gotowania

Nasza rodzima kuchnia proponuje mnóstwo przepisów na pyszne pasztety i pieczenie. Postanowiliśmy je zebrać i wydać w jednym zbiorze pt. „Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety”. Przekazujemy Państwu prawie 200 przepisów na klasyczne pasztety, na pasztet drobiowy i wieprzowy, na pasztet z grzybów oraz pieczenie z wieprzowiny, wołowe i z mięsa drobiowego. Znajdziecie tu Państwo pieczenie na bazie szynki i boczku, przepisy na pieczenie rolowane i schab nadziany śliwką oraz innymi farszami.


wersja do druku