Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy kuchni włoskiej
10.99 zł
- Seria: Encyklopedia Gotowania
- Data wydania: 21.06.2012
- Liczba stron: 176
- ISBN: 978-83-7839-211-8
- EAN: 9788378392118
Kuchnia włoska zdumiewa swoim bogactwem i różnorodnością. Oferuje kilkaset rodzajów wymyślnie nazwanych klusek i makaronów, tuziny sosów wzbogacających ich smak, dania mięsne, z ryb, owoców morza, ryżu oraz zupy. Włosi osiągają niezrównane efekty smakowe, dodając do wielu potraw świeże zioła, oliwę z oliwek, pieczywo, pomidory, a także sery. To całe bogactwo smaków i rodzajów zamieściliśmy w jednej książce, proponując 160 potraw na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z kuchni włoskiej.
Aktualności
zobacz wszystkoKsiążki do słuchania: „Taką, jaka jestem”
- Podcasty
Zapraszamy do wysłuchania fragmentu książki Joanny Szczybury „Taką, jaka jestem”.
Czyta Klaudia Bełcik.
Posłuchajcie!
Obietnice zobowiązują. Nawet te, które są narzędziem manipulacji
- Filmy
Zapraszamy do obejrzenia nagrania zapowiadającego najnowszą książkę Piotra Borlika „Moc obietnic”
Spotkanie z Moniką Sławecką w Warszawie
- Spotkania
W piątek 19 kwietnia o godz. 19:00 zapraszamy do Vita Cafe w Warszawie (ul. Nowy Świat 47) na spotkanie z Moniką Sławecką, autorką książki „Niewinna Inka”.