Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Zupy

Inne książki tego autora

Poznaj nowe smaki. Mieszanki przyprawowe

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 17,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 10/2005 Zioła w kuchni

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 2,00 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 5/2006 Żółty talerz

Hanna Szymanderska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Zupy

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-381-0
Data wydania: 05.06.2003
Format: 148mm x 210mm
Liczba stron: 120
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
„Zupa jest uwerturą...” pisała Lucyna Ćwierczakiewiczowa, znana autorka książek i artykułów z zakresu gospodarstwa domowego. Tak więc kulinarny koncert nie może się bez niej obejść. Odpowiadając na to zapotrzebowanie, oddajemy do rąk czytelników drugi już tom „Encyklopedii gotowania”, tym razem poświęcony właśnie zupom. Znajdą tu Państwo receptury na staropolskie barszcze, rosoły i żury, a także świąteczne zupy-kremy oraz bogaty rozdział poświęcony chłodnikom - zupom doskonale nadającym się na letnie upalne dni. Wszystkie przepisy zostały tak podane i zredagowane, że potrawy wykonać mogą nawet kulinarni debiutanci.

wersja do druku