Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady
Encyklopedia Gotowania. Torty, ciasta przekładane, rolady

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-871-5
Data wydania: 15.11.2004
Format: 148mm x 210mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Tomik przeznaczony specjalnie dla entuzjastów słodkich wypieków, a więc znacznej większości z nas. Któż bowiem odmówi małego kawałka wspaniałego tortu z masą pomarańczowo-migdałową czy lekkiego torciku jogurtowego, ozdobionego sezonowymi owocami. A cóż Państwo powiedzą na roladę bananową czy marcepanową?
Wszystkie przepisy tych wspaniałych słodkości znajdą Państwo w prezentowanej książeczce i, jak twierdzi autorka, każda pani, posługując się nimi, może zabłysnąć talentem cukierniczym.

wersja do druku