Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Inne książki tego autora

Przystawki i sałatki *

Renata Pacer
Cena detaliczna: 4,90 zł

Kuchnia dla początkujących

Renata Pacer
Cena detaliczna: 4,90 zł

Encyklopedia Gotowania. Przystawki

Renata Pacer
Cena detaliczna: 9,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny

Lara Gessler
Cena detaliczna: 49,00 zł

Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu PRZYJACIELE

Teresa Finney
Cena detaliczna: 42,00 zł

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7469-302-8
Data wydania: 14.03.2006
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda

W codziennej diecie współczesnych Polaków warzywa odgrywają ogromną rolę, przede wszystkim ze względu na wartości odżywcze. Odpowiadając na to dość powszechne zapotrzebowanie, autorka przygotowała tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na smaczne i zdrowe sałatki. Te lekkostrawne kolorowe dania zapewnią smukłą sylwetkę i zdrowy wygląd tym wszystkim, którzy w domowych jadłospisach dają pierwszeństwo surówkom i sałatkom.


wersja do druku