Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki
Encyklopedia Gotowania. Surówki i sałatki

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7469-302-8
Data wydania: 14.03.2006
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda

W codziennej diecie współczesnych Polaków warzywa odgrywają ogromną rolę, przede wszystkim ze względu na wartości odżywcze. Odpowiadając na to dość powszechne zapotrzebowanie, autorka przygotowała tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na smaczne i zdrowe sałatki. Te lekkostrawne kolorowe dania zapewnią smukłą sylwetkę i zdrowy wygląd tym wszystkim, którzy w domowych jadłospisach dają pierwszeństwo surówkom i sałatkom.


wersja do druku