Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Ryby
Encyklopedia Gotowania. Ryby

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-586-4
Data wydania: 05.02.2004
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
O zaletach ryb w codziennym żywieniu można pisać w nieskończoność. Są smaczne, lekkostrawne, niskokaloryczne, zawierają witaminy z grupy B oraz A i D, składniki mineralne niezbędne do budowy i wzmocnienia kości oraz wysokowartościowe białka. Dietetycy zaliczają je do najzdrowszych pokarmów. Dlatego przygotowaliśmy nowy tomik zawierający kilkadziesiąt przepisów na te niezwykle cenne dla organizmu dania. Znajdą tu Państwo receptury na smakowite rybne pasztety, zupy oraz dania smażone i pieczone. Wszystkie bardzo smaczne, a przede wszystkim godne rozpropagowania w codziennym żywieniu.

wersja do druku