Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Przystawki
Encyklopedia Gotowania. Przystawki

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-344-6
Data wydania: 15.04.2003
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
O jedzeniu można mówić w nieskończoność. Właśnie dlatego postanowiliśmy wydać nową serię kulinarną, poświęconą tej jakże radosnej stronie życia. Pierwsza książka dotyczy dań popularnie zwanych zakąskami. Autorka, która nie ukrywa, że jej hobby to kuchnia, odkrywa przed czytelnikami tajniki dań, które są jej autorstwa. I tak bigosik z krewetek czy śledź w zalewie śliwkowo-oliwkowej dostarczą Państwu niezapomnianych doznań smakowych i przyczynią się do poszukiwania własnych szaleństw kulinarnych.

wersja do druku