![]() Encyklopedia Gotowania. Potrawy z warzyw Kategoria: Kulinaria ISBN: 83-7337-762-X Data wydania: 29.07.2004 Format: 145mm x 208mm Liczba stron: 96 Cena detaliczna: 9,90 zł nakład wyczerpany
Oprawa: twarda | |
| |
Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. Lekkostrawne, sycące i wartościowe dania warzywne to doskonały pomysł na obiady i gorące kolacje. W najnowszym tomiku znajdą Państwo receptury na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.
|