Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Potrawy z warzyw

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 9/2005 Letnie przysmaki

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 6/2006 Jedna potrawa kilka dań

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 3/2006 Potrawy postne

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Potrawy z warzyw

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-762-X
Data wydania: 29.07.2004
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Bogactwo i różnorodność na rynku warzyw skłania do inwencji kulinarnych. Dania, których podstawą są jarzyny, ze względu na walory odżywcze należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. Lekkostrawne, sycące i wartościowe dania warzywne to doskonały pomysł na obiady i gorące kolacje. W najnowszym tomiku znajdą Państwo receptury na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.

wersja do druku