Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Potrawy z grilla i ogniska

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2005 Nasza Wielkanoc

Jolanta Górska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 8/2006 Kuchnia latem

Jolanta Górska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Wege słodkości

Aidah Samphani, Lamyai Voizzi
Cena detaliczna: 39,99 zł

Beauty Food. 85 przepisów dla zdrowia i urody

Maria Ahlgren
Cena detaliczna: 45,00 zł

Ramen. Zupa szczęścia i miłości

Tove Nilsson
Cena detaliczna: 39,99 zł
Encyklopedia Gotowania. Potrawy z grilla i ogniska

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-692-5
Data wydania: 20.04.2004
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Grillować można wszędzie i niemal wszystko. Dziś trudno sobie wyobrazić ogrodowe party bez pieczonych ryb, ziemniaków, szaszłyków i wszystkich rodzajów mięs. Prezentowany tomik to zbiór 60 przepisów, które spowodują, że nasze potrawy będą miały wyjątkowy smak i aromat.
Znajdują się w nim receptury na przekąski i dania, które można przyrządzać i podawać w plenerze przy ognisku.
Proponowane potrawy są proste do przygotowania, a uzyskany efekt wzbudzi zachwyt biesiadników.

wersja do druku