Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Potrawy z grilla i ogniska
Encyklopedia Gotowania. Potrawy z grilla i ogniska

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-692-5
Data wydania: 20.04.2004
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Grillować można wszędzie i niemal wszystko. Dziś trudno sobie wyobrazić ogrodowe party bez pieczonych ryb, ziemniaków, szaszłyków i wszystkich rodzajów mięs. Prezentowany tomik to zbiór 60 przepisów, które spowodują, że nasze potrawy będą miały wyjątkowy smak i aromat.
Znajdują się w nim receptury na przekąski i dania, które można przyrządzać i podawać w plenerze przy ognisku.
Proponowane potrawy są proste do przygotowania, a uzyskany efekt wzbudzi zachwyt biesiadników.

wersja do druku