Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Pizze, chleby, foccacie
Encyklopedia Gotowania. Pizze, chleby, foccacie

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7469-194-8
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 14,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Chleb to pokarm wyjątkowy, o uświęconej wiekową tradycją symbolice. Na co dzień niezbędny, niezastąpiony, odznacza się - dzięki nowoczesnym technologiom - różnorodnością gatunków. Jednak wiele osób jest przeciwnych dodawaniu do pieczywa tzw. polepszaczy, ich wiedza zaś o domowym wypieku chleba jest niewystarczająca. Ta książka, zawierająca szczegółowe receptury na rozmaite wypieki pieczywa będzie służyć ogromną pomocą. Po jej lekturze „więcej będzie nas do pieczenia chleba”, kto raz bowiem spróbuje smaku własnoręcznie upieczonej bułki, będzie rzadszym klientem w pobliskim sklepie.

wersja do druku