![]() Encyklopedia Gotowania. Drugie dania Kategoria: Kulinaria ISBN: 83-7337-437-X Data wydania: 07.08.2003 Format: 148mm x 210mm Liczba stron: 120 Cena detaliczna: 9,90 zł nakład wyczerpany
Oprawa: twarda | |
| |
Co ugotować na obiad? To pytanie zadają sobie zarówno doświadczone, jak i debiutujące gospodynie domowe. Aby zaoszczędzić Państwu czasu i rozterek, autorka dzieli się swoim doświadczeniem kulinarnym i przedstawia kilkadziesiąt scenariuszy obiadowych. Zawierają one nie tylko potrawę główną, ale i uzupełniające ją dodatki. Wszystkie niezwykle smaczne, niektóre sięgają do źródeł tradycyjnych, inne współczesnych. Znajdą tu Państwo m.in. receptury na rybę duszoną z pomidorami, bitki z pieczarkami czy też pieczone żeberka z porami w sosie winegret.
|