Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe
Encyklopedia Gotowania. Dania jednogarnkowe

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-743-3
Data wydania: 30.06.2004
Format: 145mm x 208mm
Liczba stron: 96
Cena detaliczna: 9,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: twarda
Pomimo coraz większej ilości restauracji, barów i „fastfoodów”, kuszących daniami różnych kuchni świata, większość z nas woli jedzenie domowe. Cały obiad w jednym garnku - oto marzenie prawie każdej pani domu, gdyż pogodzenie ciągłego brak czasu z chęcią sprostania domowym obowiązkom jest ponad siły. Rozwiązaniem tego problemu są pełnowartościowe potrawy jednodaniowe, pożywne zupy, dania z woka i zapiekanki. Autorka podaje kilkadziesiąt przepisów na smaczne potrawy mięsne i wegetariańskie, które łączy to, że dadzą się przyrządzić w ciągu krótkiego czasu.

wersja do druku