Strona główna / Kulinaria / Encyklopedia Gotowania 02/2014. Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki

Inne książki z tej serii

Encyklopedia gotowania 03/2015. Najlepsze przepisy na dżemy i konfitury

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia Gotowania 02/2015. Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Encyklopedia gotowania 01/2015. Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkopty

Praca zbiorowa
Cena detaliczna: 11,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł

Sielskie smaki. Nostalgiczna podróż kulinarna

Olia Hercules
Cena detaliczna: 59,99 zł

Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny

Lara Gessler
Cena detaliczna: 49,00 zł
Encyklopedia Gotowania 02/2014. Najlepsze przepisy na dania ze schabu i golonki

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7839-732-8
Data wydania: 03.03.2014
Format: 142mm x 202mm
Liczba stron: 176
Cena detaliczna: 11,99 zł Seria: Encyklopedia Gotowania
Oprawa: miękka
Schab to nie tylko pieczeń czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonego schabu przygotujemy pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce proponujemy zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły na dania ze schabu środkowego, karkowego z kością i bez kości oraz szynki, golonki i żeberek.
W książce zamieszczamy także informacje o tym, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Pokazujemy ponad 160 przepisów na bardzo urozmaicone dania, w których proponujemy, jak wzbogacać smak mięsa, łącząc je z warzywami lub owocami.

wersja do druku