Strona główna / Kulinaria / Coś do chleba czyli pasty, musy, dipy, masła smakowe
Coś do chleba czyli pasty, musy, dipy, masła smakowe

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7255-312-2
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Jednym z najczęściej powtarzających się problemów każdej pani domu staje się szykowanie drugich śniadań do szkoły lub do pracy. Kanapki z wędliną, przygotowywane niemal codziennie to przekąska monotonna, a w okresie wiosenno-letnim niezbyt apetyczna. W najnowszej książce Biblioteczki Poradnika Domowego znajdziecie Państwo kilkadziesiąt przepisów na smaczne i urozmaicone dodatki do chleba, takie jak pasty warzywne, serowe, jajeczne, rybne oraz różnorodne masła smakowe i dipy, których przyrządzenie wzbogaci domowy jadłospis.

wersja do druku