Strona główna / Kulinaria / Biblioteczka Poradnika Domowego - Gorące kolacje *

Inne książki tego autora

Biblioteczka Poradnika Domowego 9/2005 Letnie przysmaki

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 6/2006 Jedna potrawa kilka dań

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego 3/2006 Potrawy postne

Barbara Adamczewska
Cena detaliczna: 4,90 zł

Inne książki z tej serii

Biblioteczka Poradnika Domowego. Przetwory i mrożonki (wyd. spec. 03/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Zielone sałatki (wyd. spec. 02/2016)


Cena detaliczna: 12,99 zł

Biblioteczka Poradnika Domowego. Słodkie co nieco (wyd. spec. 01/2016).


Cena detaliczna: 12,99 zł

Inne książki z tej kategorii

Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem

Martin Johansson
Cena detaliczna: 53,00 zł

Pho. Kultowa zupa z Wietnamu

Simi Leistner, Stefan Leistner
Cena detaliczna: 46,00 zł

Korea. Nie tylko kimchi

Hi Lim Byung, Soon Lim Byung
Cena detaliczna: 49,99 zł
Biblioteczka Poradnika Domowego - Gorące kolacje *

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 83-7337-859-6
Data wydania: 15.11.2004
Format: 0mm x 0mm
Cena detaliczna: 4,90 zł
nakład wyczerpany
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Oprawa: miękka
Kolacja coraz częściej staje się jedynym posiłkiem w ciągu dnia, do którego siada się bez pośpiechu. Można ją celebrować, a nawet poświęcić nieco więcej uwagi na jej przygotowanie, niż innym posiłkom. Często przekształca się w naszych domach w obiado-kolację, a to oznacza, że staje się głównym posiłkiem dnia. Dlatego kolacje należy o wiele staranniej przygotowywać, niż wtedy, kiedy były tylko lekkim dopełnieniem całodziennego menu.
W najnowszym tomiku czytelnicy znajdą kilkadziesiąt receptur na pożywne dania, które w wielu sytuacjach obiad zastąpią kolacją. Mogą to być np. grzanki walijskie, jaja po bretońsku, sznycle z kapusty czy też gulasz z czerwonym winem.

wersja do druku