Strona główna / Kulinaria / Biblioteczka Poradnika Domowego. Najlepsze potrawy z drobiu (wyd. spec. 01/2010)
Biblioteczka Poradnika Domowego. Najlepsze potrawy z drobiu (wyd. spec. 01/2010)

Kategoria: Kulinaria
ISBN: 978-83-7648-327-6
Data wydania: 14.01.2010
Format: 165mm x 236mm
Liczba stron: 176
Cena detaliczna: 10,99 zł
nakład wyczerpany
Oprawa: miękka
Doprawdy trudno znaleźć osoby, które nie lubią drobiu. I nic dziwnego, bo to mięso uniwersalne: smakowite, łatwo dostępne, zazwyczaj proste i szybkie w przygotowaniu. Kurczaki i indyki są przy tym naprawdę tanie i doskonale nadają się na dania dietetyczne, zaś nieco droższe kaczki i gęsi w różnych kulinarnych postaciach są często główną atrakcją wykwintnych posiłków. W dodatku mięso drobiu można przyrządzać na wiele różnych sposobów. Dzięki temu za każdym razem smakuje inaczej, a czasem wręcz zadziwia smakiem. Czy trzeba więcej słów, by zachęcić do częstego serwowania rodzinie i gościom przysmaków z kurczaków, indyków, kaczek i gęsi? Wystarczy podsunąć dobre, niezawodne i ciekawe przepisy. Proponujemy państwu ponad 160 przepisów na pyszne potrawy z kurczaka, indyka, kaczki i gęsi, wszystkie wielokrotnie wypróbowane.

wersja do druku

Pozostałe wydania
Cena:
11,99 zł
miękka