Encyklopedia gotowania. Najlepsze przepisy kuchni włoskiej


10.99 

  • Seria: Encyklopedia Gotowania
  • Data wydania: 21.06.2012
  • Liczba stron: 176
  • ISBN: 978-83-7839-211-8
  • EAN: 9788378392118

Kuchnia włoska zdumiewa swoim bogactwem i różnorodnością. Oferuje kilkaset rodzajów wymyślnie nazwanych klusek i makaronów, tuziny sosów wzbogacających ich smak, dania mięsne, z ryb, owoców morza, ryżu oraz zupy. Włosi osiągają niezrównane efekty smakowe, dodając do wielu potraw świeże zioła, oliwę z oliwek, pieczywo, pomidory, a także sery. To całe bogactwo smaków i rodzajów zamieściliśmy w jednej książce, proponując 160 potraw na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z kuchni włoskiej.

Aktualności

zobacz wszystko

Książki do słuchania: „Taką, jaka jestem”

17.04.2024
  • Podcasty

Zapraszamy do wysłuchania fragmentu książki Joanny Szczybury „Taką, jaka jestem”.
Czyta Klaudia Bełcik.
Posłuchajcie!

czytaj dalej

Obietnice zobowiązują. Nawet te, które są narzędziem manipulacji

16.04.2024
  • Filmy

Zapraszamy do obejrzenia nagrania zapowiadającego najnowszą książkę Piotra Borlika „Moc obietnic”

czytaj dalej

Spotkanie z Moniką Sławecką w Warszawie

  • Spotkania

W piątek 19 kwietnia o godz. 19:00 zapraszamy do Vita Cafe w Warszawie (ul. Nowy Świat 47) na spotkanie z Moniką Sławecką, autorką książki „Niewinna Inka”. 

czytaj dalej